Škalce 83, Slovenske Konjice
+386 40 469 116

Priprava ribe

Deli:
Share on facebook
Share on linkedin
''Meni nikoli ne uspe pripraviti tako dobre ribe.'' ''Če bi znala jaz tako pripraviti ribo, bi jo jedla vsak dan.'' ''Kako pripraviti ribo?'' je eno izmed zelo pogostih vprašanj naših gostov.
Kako pripraviti okusno in ravno prav pečeno ribo
Deli:
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
''Meni nikoli ne uspe pripraviti tako dobre ribe.'' ''Če bi znala jaz tako pripraviti ribo, bi jo jedla vsak dan.'' ''Kako pripraviti ribo?'' je eno izmed zelo pogostih vprašanj naših gostov.
DVE osnovni pravili pri pripravi ribe
– vroča ponev
– kratek čas pečenja
 
POSTOPEK za pripravi približno 2cm visokega fileja:
V vročo ponev položite ribo obrnjeno s kožo navzdol. Pri zmanjšanem ognju jo pecite 3min. Nato obrnite, ugasnite in jo pustite v ponvi še 2 min.
 
Pa dober tek!
 
Andrej Smogavc

Andrej Smogavc

Z vami z veseljem delim kuharske recepte in trike, ki jih uporabljam pri svojem ustvarjanju.
Verjamem, da bodo uporabni tudi za vas...

Več receptov
Chef
Škalce 83, Slovenske Konjice
+386 40 469 116
Edinstvena kulinarična izkušnja...