
Mala šola kuhanja
Z vami z veseljem delimo recepte, ki jih ustvarjamo v naši kuhinji. Tukaj boste izvedeli tudi kuharske nasvete in trike…
Želite biti med prvimi obveščeni o novih vsebina? Potem vsa vabimo, da se prijavite na e-novice…




Priprava ribe
”Meni nikoli ne uspe pripraviti tako dobre ribe.”
”Če bi znala jaz tako pripraviti ribo, bi jo jedla vsak dan.”
”Kako pripraviti ribo?” je eno izmed zelo pogostih vprašanj naših gostov.

Recept za domač kruh
Izjemno imate radi naš kruh, ki ga imamo v naši restavraciji in dostavi na dom. Zato smo se odločili, da vam zaupamo naš recept.

Čokoladni brownie
V posodi nad soparo raztopimo čokolado in maslo. Vse suhe sestavine, razen jajc in sladkorja, zmešamo skupaj ter jih dodamo raztopljeni čokoladi z maslom.

Recept za domač kruh
Izjemno imate radi naš kruh, ki ga imamo v naši restavraciji in dostavi na dom.
Zato smo se odločili, da vam zaupamo naš recept.
Priprava ribe
”Meni nikoli ne uspe pripraviti tako dobre ribe.”
”Če bi znala jaz tako pripraviti ribo, bi jo jedla vsak dan.”
”Kako pripraviti ribo?” je eno izmed zelo pogostih vprašanj naših gostov.
DVE osnovni pravili pri pripravi ribe
– vroča ponev
– kratek čas pečenja
POSTOPEK za pripravi približno 2cm visokega fileja:
V vročo ponev položite ribo obrnjeno s kožo navzdol. Pri zmanjšanem ognju jo pecite 3min. Nato obrnite, ugasnite in jo pustite v ponvi še 2 min.
