Škalce 83, Slovenske Konjice
+386 40 469 116

Mala šola kuhanja

Z vami z veseljem delimo recepte, ki jih ustvarjamo v naši kuhinji. Tukaj boste izvedeli tudi kuharske nasvete in trike…

Želite biti med prvimi obveščeni o novih vsebina? Potem vsa vabimo, da se prijavite na e-novice…

Mala šola kuhanja in Tim Smogavc
Kako pripraviti okusno in ravno prav pečeno ribo

Priprava ribe

”Meni nikoli ne uspe pripraviti tako dobre ribe.”
”Če bi znala jaz tako pripraviti ribo, bi jo jedla vsak dan.”
”Kako pripraviti ribo?” je eno izmed zelo pogostih vprašanj naših gostov.

Preberi več...
Recept za čokoladni brownie

Čokoladni brownie

V posodi nad soparo raztopimo čokolado in maslo. Vse suhe sestavine, razen jajc in sladkorja, zmešamo skupaj ter jih dodamo raztopljeni čokoladi z maslom.

Preberi več...

Recept za domač kruh

Izjemno imate radi naš kruh, ki ga imamo v naši restavraciji in dostavi na dom.
 
Zato smo se odločili, da vam zaupamo naš recept.

Priprava ribe

”Meni nikoli ne uspe pripraviti tako dobre ribe.”
”Če bi znala jaz tako pripraviti ribo, bi jo jedla vsak dan.”
”Kako pripraviti ribo?” je eno izmed zelo pogostih vprašanj naših gostov.
 
DVE osnovni pravili pri pripravi ribe
– vroča ponev
– kratek čas pečenja
 
POSTOPEK za pripravi približno 2cm visokega fileja:
V vročo ponev položite ribo obrnjeno s kožo navzdol. Pri zmanjšanem ognju jo pecite 3min. Nato obrnite, ugasnite in jo pustite v ponvi še 2 min.
Škalce 83, Slovenske Konjice
+386 40 469 116
Edinstvena kulinarična izkušnja...