Škalce 83, Slovenske Konjice
+386 40 469 116

Poroke

Poroka je velik in pomemben korak v vajinem skupnem življenju, ki ga povezujemo z najlepšim dnem. Že nekaj časa ni več v pričakovanju tradicionalnega obreda, ampak se dan prepušča svobodnemu odločanju para. Kljub temu pa zahteva pomembne odločitve in organizacijo celotnega dne. Vabljena, da ga oblikujemo skupaj…

Civilne poroke

Preživita vajin najlepši dan v čudovitem ambientu vinogradov Zlatega Griča. Civilne poroke na prostem imajo sredi škalskih vinogradov prav poseben čar. 

Na voljo imamo dva uradna prostora za sklepanje zakonskih zvez, ki vsak s svojo postavitvijo naredi dogodek prav poseben. Lokaciji ponujata izjemen razgled na vinograde in okolico. 

Poročna slavja

Terasa restavracije vaju in vajine goste s sprejemom popelje do poročnega slavja. Restavracija Gostilne Grič by Andrej Smogavc ponuja razgled na okoliške griče obdane z vinogradi. Prostor je zasteklen in ima 50 (+15) sedežev. 

Skupaj z vama izberemo poročni meni, ki je popolnoma prilagojen vajinim željam in poteku dneva kot takšnega. Naj bo vajin dan pravo gurmansko doživetje…

Mateja in Uroš

Pri najinem načrtovanju poroke sva imela jasno zastavljene cilje kaj želiva, zato sva najine želje glede organizacije tako lažje predajala naprej. Prijeten, prijazen in profesionalen odnos, ki sva ga pri vas spoznala že takoj ob prvem srečanju, naju pri izvedbi poroke pri vas resnično ni skrbelo, da ne bi bilo vse tako kot smo se dogovorili. Skrb, da lahko gre kaj narobe je bila odveč, saj sva zaupala strokovnosti in izkušnjam. Za civilni del poroke ter zabave sva iskala ambient v naravi in resnično pri vas našla mali košček raja. Za vse je bilo poskrbljeno več kot odlično. O kulinariki pa lahko govoriva samo v presežnikih. Vrhunski prepletajoči okusi celotnega dne ter pozno v noč.

Jasmina in Ervin

Že prvi vtis na sestanku z Andrejem in Matejo glede samega termina in izvedbe, naju je navdušil. Ambient je prečudovit, prekrasna restavracija s pogledom na Slov. Konjice, sredi vinskih trt, prečudovita zunanja terasa in vse to dokazuje, da si svoje ime Zlati grič zasluži. Celotna ekipa pa je vse to potrdila s svojo profesionalnostjo, tako z gostoljubnostjo, kot izbrano pripravljeno in postreženo hrano, pijačo in poročno okrasitvijo. Najin poročni dan bo tudi po vaši zaslugi nepozaben in za vedno nama bo narisal nasmeh na obraz in iskrice v očeh.

Špela in Janez na civilnem obredu

Špela in Janez

Vse nama je uspelo in se odvilo v najlepši dan v najinem življenju. Bilo je tako pravljično, da še sama nisva morala dojeti. Vse je bilo tako, kot sva si zaželela... Še lepše kot sva si zaželela. Mateja je bila pri sami organizaciji zelo zanesljiva, odzivna, prijazna, odločna, pripravila nama je vse v takšnem stilu, kot nama je všeč. Veliko nama pa pomeni to, da so vsi gosti pohvalili potek civilnega dela, celotno pogostitev in sproščenost na tako prijetnem okolju. In če pomisliva za nazaj, nebi spremenila nič. Čisto nič.

Petra in Darko

Najin dan je bil več kot popoln! Prisotne je bilo toliko sreče, solz, ljubezni in emocij! Najlepša lokacija med vinogradi, vrhunska kulinarika in organizacija na višjem nivoju! Če bi se poročila še enkrat, bi se še enkrat odločila za Zlati Grič, Matejo in Andreja!

Ines in Andrej v osrčju vinogradov Zlatega Griča

Ines in Andrej

Poroka na Zlatem Griču je bila še lepša kot sva si jo zamislila sama, vse je potekalo gladko brez zapletov. Mateja je poskrbela za vsako najmanjšo podrobnost. Civilni del poroke je potekal med dvema drevesoma pri apartmaju, lepšega prostora si ne bi mogla zamisliti. Po končanem civilnem delu smo se prestavili v Gostilno Grič, kjer je za razvajanje naših brbončic poskrbel Andrej Smogavc. Njegovo hrano lahko opišemo z eno besedo in to je fantastična. Zlati Grič je v najinih očeh idealna lokacija za poroke, če bi se morala poročiti še enkrat, bi znova izbrala Zlati Grič.

Škalce 83, Slovenske Konjice
+386 40 469 116
Edinstvena kulinarična izkušnja...